ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата оценка
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за неосъществени пътувания през 2020 г.

1. Клиенти на Дрийм Холидеейс БГ ЕООД, които очакват възстановяване на суми:
Във връзка с получената субсидия по програма: BG-176789478-2021-01 - Схема за предоставяне на безвъзмездни средства на лица, извършващи туроператорска и туристическа агентска дейност, за компенсиране на загуби в резултат на епидемичния взрив от COVID-19, (https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini/ministerstvoto-na-turizma-izplati-oshte-88-mln-lv-na-turoperatori-i-turisticheski), ДРИЙМ ХОЛИДЕЙС БГ ЕООД вече възстанови сумите на първите клиенти по хронологичен ред , с което субсидията е изцяло изчерпана.
Размерът на отпуснатата помощ е крайно недостатъчен, за да изплатим дължимите суми по всички нереализирани пътувания. Очакваме следваща процедура от Министерство на туризма за безвъзмездни средства (https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini/nova-myarka-za-podkrepa-na-bransha-dava-vuzmozhnost-na-turoperatori-da-poluchat-do), с които ще успеем да изплатим 100% от сумите, дължими към клиенти. Очаква се около 15ти юни да се отвори процедурата за кандидатстване, а парите да се изплащат през юли.

2. Клиентите, които имат ваучер – споразумение:
Потребителят не може да се откаже от издаден ваучер, трябва да го ползва или да изчака неговият срок за ползване да изтече, за да се възстановят парите за него. Ваучерът може да се използва единствено по програми на Дрийм Холидейс БГ ЕООД.

Екипът ни е в постоянен контакт с чуждестранните ни партньори и с българските регулационни органи и при наличие на основания за промяна на обстоятелствата по вашите резервации, ще бъдете уведомени своевременно!

Благодарим за Вашето търпение и разбиране!

С уважение,
Дрийм Холидейс
Хотели в чужбина
Резервирай онлайн
Хотели в България
Резервирай онлайн
Полети
Изгодни оферти за самолетни биети
в цял свят
Рент-а-кар
Рзервирай изгодно, пътувай удобно