Извънредна ситуация

Вашата оценка
Уважаеми колеги и клиенти,
Предвид наложеното извънредно положение в страната от Правителството на Република България и осигуряването на безопасността на служители и клиенти, бихме желали да ви информираме за следното:

Офисите на Дрийм Холидейс БГ временно ще бъдат затворени. Ще работим дистанционно в рамките на работното време понеделник - петък: 09.30 - 18.00. Ще се комуникира само по телефон и електронна поща.

Отменяме всички планирани пътувания, докато е в сила обявеното извънредно положение - 13.04.2020 г. За следващи дати на отпътуване, ще решаваме поетапно в зависимост от ситуацията във всеки един момент, предвид динамично развиващите се събития.

Насочваме усилията си към комуникация с нашите партньори и доставчици в страната и чужбина, с цел възстановяване на средствата, заплатени към тях. В процеса на работа ще се свържем лично с всеки от Вас и ще Ви предложим алтернативни варианти, които към момента са следните:

  • презаверяване на пътуването по същата дестинация за друга дата в периода 01.09.2020 – 31.12.2021 г.
  • презаверяване на пътуването до дестинация по избор в периода 01.09.2020 – 31.12.2021 г.
  • издаване на ваучер на сатойност на заплатената от вас сума и срок на валидност 31.12.2021 г.

При всеки един от трите варианта, заплатената от Вас сума се запазва.

Всеки клиент трябва да ни уведоми писменно за своя избор, за да подготвим Анекс към сключения договор или ваучер за платената сума.
Бихме желали да ви уверим, че екипът на Дрийм Холидейс ще продължава да работи усърдно, за да защити интересите на своите клиенти и партньори. Създалата се ситуация е изпитание за целия туристически бранш, но вярваме, че с общи усилия ще успеем да я преодолеем и ви уверяваме, че можете да разчитате на нашата подкрепа.

Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси, на:

Национален телефон - 0700 20 218
гр. София - 0878474361, 0882354775
гр. Варна - 0883215218
info@dreamholidays.bg , www.dreamholidays.bg

Предвид динамичната ситуация, ще ви държим информирани за всички бъдещи промени на нашата електронна страница www.dreamholidays.bg или https://web.facebook.com/dreamholidays.bg/.

С уважение,
Екипът на Дрийм Холидейс БГ ООД
Хотели в чужбина
Резервирай онлайн
Хотели в България
Резервирай онлайн
Полети
Изгодни оферти за самолетни биети
в цял свят
Рент-а-кар
Рзервирай изгодно, пътувай удобно